Τ4 (75 – 115 hp)

Ιδανικό για το χωράφι

Η νέα σειρά Τ4 έχει σχεδιαστεί για να δώσει επιπλέον ώθηση στις κτηνοτροφικές, μικρές καλλιεργητικές και μικτές εργασίες. Ο φυσικός διάδοχος της φημισμένης σειράς Τ4000 με τα πέντε μοντέλα, αντικαθιστά επίσης και τα μικρά μοντέλα της σειράς Τ5000. Με μια πλήρη σειρά επιλογών υψηλού επιπέδου και ισχυρούς κινητήρες οι οποίοι αποδίδουν από 75 έως 115 ίππους, αποτελούν τον τέλειο συνεργάτη για τις αγροτικές εργασίες.

Απόκριση Ισχύος, Παραγωγική Αποδοτικότητα

Όλη η σειρά Τ4 διαθέτει κινητήρες Common Rail F5C 3,4 λίτρων σχεδιασμένους από την FPT Industrial που καλύπτουν πλήρως τους αυστηρούς κανονισμούς εκπομπής καυσαερίων Tier 4A. Η New Holland εισήγαγε την τεχνολογία Common Rail στη γεωργία το 2003 και οι βελτιστοποιημένοι κινητήρες της σειράς Τ4 επωφελούνται από την τελευταίας γενιάς τεχνολογία όσον αφορά στην κατανάλωση καυσίμου. Οι ισχυροί, εξαιρετικά αθόρυβοι κινητήρες, έχουν εκσυγχρονιστεί και πλέον αποδίδουν από 75 έως 115 ίππους και έως 461 Nm ροπής για εγγυημένη παραγωγικότητα.

Ευελιξία Υδραυλικών

Η βασική έκδοση της σειράς εξοπλίζεται με αντλία υδραυλικού MegaFlowTM και αποδίδει έως 64 λίτρα/λεπτό υδραυλικής παροχής από την κύρια αντλία, προσφέροντας την απαραίτητη παροχή για απαιτητικές εφαρμογές όπως το δέσιμο και το τύλιγμα κυλινδρικών δεμάτων. Η αντλία τιμονιού των 36 λίτρων/λεπτό εξασφαλίζει ελαφρύ και αποδοτικό τιμόνι ακόμα και σε εντατικές εργασίες με το φορτωτή και τα πίσω μπράτσα ανύψωσης

Αθόρυβο, Άνετο και με εξαιρετική Ορατότητα

Η καμπίνα πολυτελείας VisionViewTM έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει κορυφαία άνεση στο χειριστή. Με 20% μεγαλύτερη καμπίνα από το Τ4000, με πανοραμική ορατότητα, με κυρτά και ανοιγόμενα πλευρικά παράθυρα και με μεγάλο πίσω παρμπρίζ, εγγυάται την πλήρη ορατότητα του πίσω υδραυλικού. Ακόμα μεγαλύτερη άνεση με ρύθμιση ακριβείας της ανακλινόμενης κολώνας τιμονιού και του πίνακα οργάνων.

Βασικός εξοπλισμός:

Ιπποδυνάμεις: από 75 έως 115 hp, με κινητήρα Common Rail, turbo και intercooler.
Κιβώτια Ταχυτήτων: 20Χ20 με Creeper και υδραυλική ρεβέρσα, 12Χ12 με μηχανική ρεβέρσα και 24Χ24 Hi-Lo με υδραυλική ρεβέρσα.
Μηχανικός ή ηλεκτρονικός έλεγχος υδραυλικού.
Δυναμοδότης: 540/540Ε σ.α.λ, προαιρετικά 540/540Ε/1000.

Αναλυτικά Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Διαβάστε το  Διαφημιστικό Φυλλάδιο