T7 ( 125 – 270 hp )

Νέο T7 από 165 έως 313 ίππους. Η δύναμη και το στυλ έχουν πλέον ένα νέο σύμβολο.

Το τρακτέρ νέας γενιάς για τη γεωργία του μέλλοντος

Λείες γραμμές. Ελκυστικές καμπύλες. Ας καλωσορίσουμε τη νέα σειρά T7 με στάνταρ, με μακρύ μεταξόνιο και με βαρέως τύπου μοντέλα. Το στυλ που τραβάει τα βλέμματα περιλαμβάνει καινούργια ‘γατίσια’ φώτα, χαρακτηριστικούς πλαϊνούς αεραγωγούς με μορφή βραγχίων ψαριού και οροφή με προφίλ «φτερού γλάρου», που πλαισιώνονται με έως 20 φώτα εργασίας LED, συμπεριλαμβανομένων φώτων στυλ επιβατικού αυτοκινήτου, για πραγματική εργασία καθ’όλο το εικοσιτετράωρο. Οι κινητήρες NEF με ECOBlue™ HI-eSCR καλύπτουν πλήρως τους ακόμη πιο αυστηρούς κανονισμούς εκπομπής καυσαερίων Tier 4B και αποδίδουν από 165 έως 313 ίππους επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα την εξαιρετική οικονομία καυσίμου που περιμένετε από τη σειρά T7. Το νέο ημιενεργητικό αεριζόμενο κάθισμα κάνει την καθημερινή αγροτική εργασία ακόμη πιο άνετη.

Σειρά T7: Ένδεκα μοντέλα. Τρία κιβώτια ταχυτήτων. Αμέτρητα βραβεία.

Το μακρύ μεταξόνιο του T7 είναι μια μόνο παραλλαγή της μεγάλης οικογένειας T7, καθώς υπάρχει ένα τρακτέρ Τ7 της New Holland που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες εργασίας. Η μεγάλη οικογένεια T7 προσφέρεται με εύρος ονομαστικής ισχύος από 140 έως 300 ίππους. Όλη η σειρά αποτελείται από ένδεκα μοντέλα T7 με επιλογή κιβωτίων ταχυτήτων ημιαυτοματοποιημένων, πλήρως αυτοματοποιημένων ή συνεχώς μεταβαλλόμενης σχέσης μετάδοσης (CVT), ενώ τα T7.225, T7.270, T7.290 και T7.315 προσφέρονται μόνο με κιβώτια ταχυτήτων Auto Command™, CVT.

Στα 69 dB(A), οι πιο αθόρυβες και πιο ευρύχωρες καμπίνες στην κατηγορία.

Θέλετε πλήρη περιμετρική ορατότητα; Η κορυφαία καμπίνα Horizon™ της New Holland είναι η λύση. Στην αυλή, στο χωράφι ή στο δρόμο, έχετε ορατότητα χωρίς εμπόδια. Πάντα. Το ενιαίο κρύσταλλο του παρμπρίζ προσφέρει τέλεια ορατότητα ανεξάρτητα από τις καιρικές ή τις εδαφικές συνθήκες. Το καινούργιο αλεξήλιο σάς προστατεύει από τις εκτυφλωτικές ακτίνες. Εργάζεστε με εμπρόσθιους φορτωτές; Επιλέξτε το υψηλής ορατότητας, πλήρως ανοιγόμενο διάφανο παράθυρο οροφής, το οποίο προσφέρει τέλεια ορατότητα στη μέγιστη δυνατή έκταση από την άνεση του καθίσματός σας. Μη χάσετε ποτέ ούτε κόκκο από την παραγωγή σας και μην υποφέρετε ξανά από πιάσιμο στον αυχένα σας. Άνεση σε επίπεδο ψιθύρου χάρη στα μόλις 69 dB(A) στάθμης θορύβου στην καμπίνα.

Υδραυλική ισχύς σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Η απόδοση του υδραυλικού συστήματος είναι θεμελιώδης για τη συνολική απόδοση του τρακτέρ και για τον λόγο αυτό τα τρακτέρ T7 διαθέτουν υδραυλικό σύστημα κλειστού κέντρου με αίσθηση φορτίου και όλα τα μοντέλα έχουν υδραυλική αντλία από 113 έως 210 λίτρα/λεπτό. Προσφέρονται πέντε πίσω και τρεις πλαϊνές βαλβίδες εξωτερικών εργασιών, ενώ μπορεί να προστεθεί θυρίδα απομακρυσμένης ισχύος κατά ISO, όπου το παρελκόμενο έχει δυνατότητα ελέγχου της υδραυλικής παροχής. Στα μοντέλα Classic, οι διαμορφώσιμες μηχανικές βαλβίδες εξωτερικών εργασιών προσφέρουν ευκολίες που συνήθως υπάρχουν μόνο σε ηλεκτρονικές εκδόσεις και σε κάθε T7 ξέρετε ότι η αντλία μεταβλητής παροχής λειτουργεί μόνο όταν υπάρχει ζήτηση, μειώνοντας έτσι την κατανάλωση καυσίμου.

Αναλυτικά Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Διαβάστε το  Διαφημιστικό Φυλλάδιο