Σωλήνες ΚΤΙΡΙΑΚΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ λευκού χρώματος από σκληρό PVC-U

Το σύστημα σωληνώσεων και εξαρτημάτων NOVALIFE® παράγεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές ΕΛΟΤ 1256/Β καθώς και σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές ΕΝ 1453 και είναι πιστοποιημένο ως προς τις ηχομονωτικές ιδιότητες του από το Γερμανικό Ινστιτούτο Fraunhofer. Οι σωλήνες κτιριακής αποχέτευσης και εξαερισμού από σκληρό PVC-U της PIPELIFE ΕΛΛΑΣ Α.Ε. παράγονται με σύγχρονες μεθόδους σε διαμέτρους από 32 μέχρι 200 mm και διατίθενται στους εξής τύπους.
Οι υδρορροές κλειστού τύπου 6×10 χρησιμοποιούνται για την απορροή των νερών της βροχής.
Αποτέλεσμα της τεχνογνωσίας και της χρησιμοποίησης εξελιγμένων μεθόδων παραγωγής της PIPELIFE ΕΛΛΑΣ Α.Ε. είναι η σειρά σωλήνων κτιριακής αποχέτευσης NOVALIFE®. Πρόκειται για σωλήνες τριπλού τοιχώματος , οι οποίοι παράγονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές EΛOT 1256/B και τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφέςEΝ 1453. Το τοίχωμά τους αποτελείται από τρία στρώματα. To εξωτερικό και το εσωτερικό στρώμα κατασκευάζονται από σκληρό συμπαγές PVC-U και το μεσαίο από ειδικά επεξεργασμένο διογκωμένο PVC-U. Τα χαρακτηριστικά τους αυτά τους εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής και τους καθιστούν ιδανική λύση για όλες τις κτιριακές αποχετεύσεις υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων. Παράγονται σε διαμέτρους από 32 mm μέχρι 200 mm σε λευκό χρώμα και συνδέονται με τον ίδιο τύπο εξαρτημάτων που χρησιμοποιούνται και στους άλλους τύπους των σωλήνων κτιριακής αποχέτευσης PVC.

Σωλήνες ΚΤΙΡΙΑΚΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ από σκληρό PVC-U

Σωλήνες που παράγονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές ΕΛΟΤ 686/Α και χρησιμοποιούνται σε κατασκευές που υπόκεινται σε αυξημένες καταπονήσεις. Παράγονται σε λευκό και γκρι χρώμα.

Σωλήνες ΚΤΙΡΙΑΚΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ γκρι χρώματος από σκληρό PVC-U

Συστήματα Σωληνώσεων που παράγονται σε τυποποιημένες διαστάσεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές ΕΛΟΤ 686/Β και ανταποκρίνονται πλήρως στις Ευρωπαικές προδιαγραφές ΕΝ 1329. Οι σωλήνες UNILIFE διαθέτουν υψηλές μηχανικές αντοχές, εξαιρετικές υδραυλικές ιδιότητες και υψηλή αντοχή σε συνήθη οικιακά χημικά( χλωριούχα προιόντα οικιακής χρήσης, λευκαντικά,διάφορα απορρυπαντικά κλπ.) που ανταποκρίνονται πλήρως στις αυξημένες απαιτήσεις της σύγχρονης κτιριακής αποχέτευσης για κατοικίες.

Σωλήνες SANILIFE PLUS 6 αυστηρών εργοστασιακών προδιαγραφών που χρησιμοποιούνται σε κτιριακές αποχετεύσεις, εξαερισμό και άλλες εφαρμογές.

Σωλήνες SANILIFE PLUS 6 ΛΕΥΚΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ αυστηρών εργοστασιακών προδιαγραφών που χρησιμοποιούνται σε εφαρμογές εξαερισμού (απορροφητήρων κλπ.).

Σωλήνες ΚΤΙΡΙΑΚΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ POLYLIFE από πολυπροπυλένιο (PP)

Τα συστήματα σωληνώσεων POLYLIFE είναι μια ολοκληρωμένη σειρά σωλήνων και εξαρτημάτων πολυπροπυλενίου που παράγονται σύμφωνα με τις Ευρωπαικές προδιαγραφές ΕΝ 1451. Οι εξαιρετικές ιδιότητες εφαρμογής και στεγανοποίησης καθώς και οι μεγάλες αντοχές σε θερμικές και χημικές καταπονήσεις καθιστούν τα συστήματα σωληνώσεων POLYLIFE την μοναδική αξιόπιστη λύση για εφαρμογές αποχέτευσης κατοικιών, μεγάλων κτιριακών συγκροτημάτων και για χρήσεις σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Σωλήνες τριών στρωμάτων ΚΤΙΡΙΑΚΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ MASTER 3 από πολυπροπυλένιο (PP) με τρία τοιχώματα.

Το σύστημα σωληνώσεων και εξαρτημάτων MASTER3® παράγεται σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές ΕΝ 1451 και είναι πιστοποιημένο ως προς τις ηχομονωτικές ιδιότητες του από το Γερμανικό Ινστιτούτο Fraunhofer.