Οι σωλήνες πολυπροπυλενίου Random με την εμπορική ονομασία GREENLIFE® είναι πιστοποιημένοι από τον Βρετανικό οίκο WRAS ως προς την καταλληλότητα τους για τη μεταφορά ζεστού – κρύου πόσιμου νερού.

Σωλήνες GREENLIFE® από πολυπροπυλένιο RANDOM (PPR)

Τα πλεονεκτήματα των συστημάτων σωλήνων GREENLIFE®, όπως :
■ Στεγανότητα του δικτύου
■ Mεγάλη αντοχή τους σε χημικά
■ Yψηλή ηχομόνωση
■ Eυκολία εγκατάστασης
■ Aντοχή σε θερμοκρασία μέχρι και 90 C
■ Mεγάλη αντοχή σε κρούση
■ Mεγάλη διάρκεια ζωής τους καθιστούν ιδανικό υλικό για δίκτυα ύδρευσης και θέρμανσης σε όλων των ειδών τα κτίρια, καθώς και σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις.
Οι σωλήνες και τα εξαρτήματα PPR GREENLIFE® της PIPELIFE ΕΛΛΑΣ Α.Ε., εκτός από τα αδιαμφισβήτητα πλεονεκτήματα του υλικού συγκεντρώνουν την εμπειρία και τεχνογνωσία ενός Πολυεθνικού Ομίλου που επενδύει μεγάλα ποσά στην έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων, αλλά και τη συνεχή βελτίωση των υπαρχόντων. Οι σωλήνες GREENLIFE® παράγονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές DIN 8077 και 8078 (TYPE 3) και EN 15874.
Τα χρησιμοποιούμενα στην παραγωγή τους υλικά είναι κατάλληλα για πόσιμο νερό και εγκεκριμένα από τον Βρετανικό οίκο WRAS. Συνδέονται κυρίως με θερμοσυγκόλληση, πολύ εύκολη και οικονομική μέθοδος, με ειδικές συσκευές που διατίθενται και από την PIPELIFE ΕΛΛΑΣ Α.Ε.
Παράγονται σε ευθέα μήκη 4 μέτρων, πράσινου χρώματος και συνοδεύονται από πλήρη σειρά εξαρτημάτων.

Τριστρωματικοί σωλήνες GREENLIFE® από πολυπροπυλένιο RANDOM (PPR) με υαλονήματα GFR.

Οι σωλήνες
GREENLIFE GFR είναι σωλήνες τριών στρωμάτων ενισχυμένοι με υαλονήματα. Παράγονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές DIN 8077 και 8078 (TYPE 3) και EN 15874. Η εξωτερική και εσωτερική στοιβάδα των σωλήνων αποτελείται από πολυπροπυλένιο Random, ενώ η εσωτερική αποτελείται από πολυπροπυλένιο Random ενισχυμένο με υαλονήματα προσδίδοντας μεγαλύτερη αντοχή σε πίεση μειώνοντας ταυτόχρονα την θερμική διαστολή. Συνδέονται με θερμοσυγκόλληση, πολύ εύκολη και οικονομική μέθοδος, με ειδικές συσκευές που διατίθενται και από την PIPELIFE ΕΛΛΑΣ Α.Ε.
Παράγονται σε ευθέα μήκη 4 μέτρων, λευκού χρώματος και συνοδεύονται από πλήρη σειρά εξαρτημάτων.

 

ΕΡΓΑΛΕΙΑ GREENLIFE